SCHELLUINEN, VRIJDAG 19 AUGUSTUS 2011.

Aan de ramen te zien, had het vannacht geregend. Als je slaapt, merk je daar gelukkig niets van. Om acht uur uit bed en toen scheen de zon al.
Ik had eindelijk een goed besluit genomen. Geen getob om inkopen te doen in Gorinchem, maar naar Schelluinen varen en dan naar huis en voor de avond weer naar de boot. Ik had gebeld voor de brug van negen uur. Om vijf voor negen was ik bij de brug. Om vijf over negen nog geen bruggenwachter. Weer naar de gemeente Gorinchem gebeld. Waren ze me vergeten. Binnen vijf minuten ging de brug open. Was me een paar weken geleden ook al eens overkomen. Ambtenaren !!!!!
Om half tien vastgemaakt in de box van de jachthaven. Wasgoed verzameld en naar huis. Koki had ik ook meegenomen. Ze stelde dat wel op prijs. Ze protesteerde niet toen ze in de box moest. Bij de C1000 en de AH een voorraad levensmiddelen ingeslagen. Kan ik weer een paar dagen vooruit.
Naar de jachthaven van Oosterhout gebeld om een plaats te reserveren. Dat lukte gelukkig. Om vijf uur waren we weer op de boot. Alles opgeborgen en brood gegeten. Tussen de middag had ik al warm gegeten. Boerenkool van de Unox, smaakte goed. Koki lag inmiddels al lekker te slapen.
Toen ik thuis was, had ik ook kunnen besluiten om niet meer te gaan varen. Daar had ik geen zin in. Ik wilde nog weer een keer weg. Hoelang, ik zou niet weten.
Het was vandaag weer lekker weer. Af en toe wel wat wind. Dat merkte ik bij het aanleggen in de box.
Morgen naar Oosterhout. Ben benieuwd, dat heb ik me al een paar keer voorgenomen.

Comments are closed.